MENU

dijous, 6 de febrer del 2020

APUNTA'T AL CASAL D'ESTIU!

Benvolgudes i estimades families de l'escola!

A continuació us presentem, amb alegria i il·lusió, el tríptic del nostre casal d'estiu que, enguany, farem amb l'Associació Dinàmic (tal com es va acordar a l'assemblea del 4 de febrer).

A partir d'ara, ja us podeu inscriure a través de la seva web: www.viudinamic.org i realitzar tot el procés per apuntar als vostres fills i filles al casal d'estiu de l'escola. Allà també hi anireu trobant més informació concreta a mesura que es vagin acostant les dates del casal i, a més, els teniu a la vostra disposició per consultar els dubtes o aclariments que necessiteu mitjançant, principalment, el seu correu electrònic: estiu@viudinamic.org.

Volem aprofitar per remarcar que, tot i la situació d'incertesa que estem vivint, tant des de l'AFA com des de Dinàmic, apostem per què el casal d'estiu esdevingui una eina i un espai enriquidor pels nens i nenes a fi de poder tornar a compartir experiències estimulants i enriquidores, disposar d'acompanyament (proper, càlid i humà) per part de l'equip de monitors/es que dinamitzarà el casal i retornar al seu espai desprès de tant de temps de confinament, l'escola Ocata.

En tot cas, estem molt atentes a les novetats i instruccions que apareguin en termes de mesures higièniques, que es compliran en cas de dur a terme el casal. A més, si per causes de força major el casal no es pogués dur a terme finalment, això no tindrà perjudici econòmic per vosaltres per què se us retornaria tot l'import ingressat.

Us animem a què aquest any, més que mai, omplim l'estiu dels nostres fills i filles de rialles i molta diversió!!

Us esperem al nostre casal d'estiu!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada