MENU

dissabte, 25 de juliol del 2020

EXTRAESCOLARS CURS 2020-2021


 



Bon dia i bon estiu per a tothom!

Esperem que la situació viscuda des del març hagi estat el menor trasbals possible i enviem una abraçada a totes aquelles persones que pel camí han perdut a algú a qui estimaven o han patit el dolor i la incertesa. De tot cor que ens solidaritzem i empatitzem amb la multiplicitat de situacions del nostre entorn. Al setembre tornarem a l’escola amb molts dubtes, però ara hem de donar forma al curs que volem oferir i que esperem sigui el millor possible amb les mesures de seguretat que, òbviament, sempre complirem, per respecte i per la necessitat de fer les coses com cal per a poder acabar el més aviat possible amb aquesta pandèmia.

Durant aquest estiu hem estat treballant per a poder oferir un casal de qualitat que ha tingut un gran èxit i en el què els nens i nenes hi han participat de manera segura i gaudint de la diversió de poder estar amb d’altres de la seva edat. Agraïm la participació de les famílies que heu apostat per nosaltres, ja que tot el que fem ho podem fer pel grau d’implicació i de resposta cap a l’escola i els projectes que engeguem amb molta estima. Gràcies també a Dinàmic per aquesta proposta tan màgica i amb la seguretat i entusiasme que ens ha donat al llarg de les setmanes del casal.

Us volem informar també de que estem treballant per a poder tenir una oferta engrescadora de cara a les extraescolars del proper curs, però que amb la situació encara emboirada d’incertesa, no podem acabar de concloure de manera definitiva, i aquest és un dels projectes que estem construint a cada moment. Quan tinguem tancada una graella clara, us la farem arribar per a què pugueu debatre en família les opcions per als vostres infants, sempre donant fe des de l’AFA de què les entitats amb què treballarem al llarg del 20-21 són responsables i compleixen amb el bon funcionament legal, sanitari i humà per a poder desenvolupar les activitats extraescolars que volem i com les volem.

Sense més, una abraçada ben forta.




Tots i totes SOM OCATA, FEM OCATA entre tots i totes!
AFA 2020

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada