MENU

divendres, 5 de març del 2021

CARTA DE COMIAT JUNTA 2018-2021

Estimades famílies,


Com sabeu, el passat 23 de febrer va tenir lloc una assemblea en què es va votar una nova junta de l'AFA. Podeu consultar aquí l'acta d'aquest assemblea.

Així doncs, aquesta és la darrera vegada que ens adrecem a vosaltres com a Junta de l’escola, i ho volem fer des del sentiment que ens aclapara i que ens ha acompanyat en aquests tres anys de treball: el d’haver servit a les famílies de l’Ocata.

Ens vam embarcar, inconscients i il·lusionades, en el relleu d’una Junta a qui agraïm tota l’ajuda que ens ha donat en aquest temps, i de qui vam aprendre com fer les tasques, sovint invisibles i necessàries que signifiquen ser una AFA. Agraïm com no, que fàcil ha estat treballar amb en Jordi i la Georgina, amb les entitats que ens han acompanyat en els casals i les extraescolars, amb el menjador i la cuina nova, les comissions i la seva energia, amb aquelles persones que també marxen i les que seguiran. 

Deixem petites llavors amb un gust molt agradable, que mica en mica floriran, i que han significat la participació de l’escola en projectes nous i col·laboratius amb d’altres escoles del poble, i amb l’Ajuntament, en la fundació de la coordinadora de gènere, les AFAs Masnou, l’Ocatalà. Sempre des de la humilitat i en la línia de la pròpia escola que, al cap i a la fi, és la que vam triar per als nostres infants, la que ens estimem i volem. 

La covid no ens ho ha posat fàcil, però tot i això vam aconseguir tenir un bon casal i mantenir les extraescolars. Ens sap greu que en aquest darrer curs no s’hagi pogut fer entrada a l’escola, ni el tastet de les activitats de principi de curs, ni una paradeta de les nostres dessuadores i samarretes, en condicions normals. Tenim moltes ganes de tornar a sopar al pati amb les famílies que ens envolten i que fan caliu a l’escola, amb els concerts i les exposicions artístiques de l’alumnat. 

Tot i amb això, veiem complert el nostre objectiu: haver estat aquí per a tota la comunitat educativa, haver donat resposta a les demandes i angoixes de les famílies, haver donat suport a les necessitats de l’escola. 

Deixem en mans de la nova junta tot el procés de ser una AFA, perquè les llavors esdevinguin flors i entreguem allò que sabem a noves veus per a poder seguir fent de l’escola una gran família. Esperem que la nova junta tingui la sort de trobar-se tan bé com ens hem trobat nosaltres i que rebi l’acollida que nosaltres hem rebut.

Un petó i ja ens acomiadem.
Som Ocata, Fem Ocata!Míriam, Ari, Inma, Elisabet i Anna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada