MENU

QUI SOM I COM ENS ORGANITZEM

L'AMPA de l'escola està formada pels pares, mares i representants dels seus alumnes.  La vida ordinària de l'AMPA la gestiona la Junta, deixant sempre a mans de tots els membres de l'AMPA les decisions mes importants, que es prenen en assemblea.

L'AMPA s'estructura en comissions. Actualment, hi ha tres comissions constituïdes per treballar sobre temes concrets: 
  • La Comissió de Festes, encarregada d'organitzar les diferents activitats lúdiques que es celebren en dies assenyalats, com carnestoltes, festa de la primavera, etc...
  • La Comissió Fem Salut que treballa al voltant de tres temàtiques: alimentació, higiene i prevenció i activitat física, i que vol promoure els bons hàbits i les pràctiques saludables.
  • La Comissió Junts fem Ocata que vol establir connexions i promoure la participació i implicació de les famílies en la comunitat educativa i col.laborar amb l'escola per afavorir  una millora en la qualitat educativa.
Per formar part de l’Associació cal ser mare, pare o tutor legal d’un alumne i pagar la quota anual per família.

¿PERQUÈ SER MEMBRE DE L'AMPA?

  • Us permet participar activament en la vida de l'escola, tenint veu i vot en les decisions que es prenen.
  • Us permet participar en les activitats que organitza l'AMPA (activitats extraescolars, casal d'estiu...) a un preu molt competitiu i tenir-hi dret preferent d'inscripció.
Us animem a que en formeu part activa, donant la vostra opinió i col.laborant en les activitats que s'organitzen i que ens feu arribat totes les aportacions i suggeriments que creieu oportú.

Us esperem a tots!