MENU

dimarts, 2 de juliol del 2019

PROPOSTA D'EXTRAESCOLARS CURS 2019-2020


Bon dia famílies!

Amb aquest post volem oferir-vos una sèrie d’informacions relatives a les extraescolars i els casals pel curs 2019 – 2020.

Com ja sabeu, el Miguel Angel, mestre de l’escola i també de l’activitat de judo, ha optat per un canvi de centre, de manera que no seguirà amb l’extraescolar, i es dissol també l’AMPA JUDO OCATA, que era l’encarregada de gestionar-la. Li desitgem bona sort en aquesta nova empresa que comença i, per les famílies interessades en seguir amb el judo, us comuniquem que des de Dinàmic hi haurà l’opció de l’activitat en els nivells que fins ara s’oferien als alumnes i a les alumnes del centre, amb dues hores a la setmana a un preu de 23€

També hi haurà un canvi en l’extraescolar de piscina, ja que per diferències de criteri en com gestionar-la (ho porta l’Ajuntament de Masnou) i per problemàtiques que res tenen a veure amb l’activitat però si amb la organització de la mateixa, totes les famílies que enguany vulguin fer piscina, hauran d’anar directament a fer la matrícula a les instal·lacions del poliesportiu, ja no com a grup Ocata, sinó a títol personal.

També us volem informar de les novetats pel proper curs: seguirem amb les propostes que funcionen i també proposem activitats noves com psicomotricitat,  intel·ligència emocional, circ, bàsquet, futbol, robòtica, capoeira... Ho podeu veure a la graella que adjuntem a sota. 

Que les extraescolars surtin definitivament, depèn de la quantitat de famílies que s’inscriguin i, per tenir clar de què parlem quan proposem una extraescolar, al setembre us convocarem a una jornada de tastet de les activitats, perquè veieu, pregunteu, jugueu, conegueu, tot el que necessiteu a l’hora de prendre una decisió. Es confirmarà la data via email. A mitjans de setembre iniciarem el procés de sol·licituds per poder fer la demanda concreta de les extraescolars que desitgeu. Recollirem i mirarem la viabilitat de les mateixes i la darrera setmana de setembre donarem el calendari final d’extraescolars, que començaran a inicis d’octubre.

Pel que fa als casals, treballarem per a poder tenir el casal de Nadal i el d’estiu, que enguany portarem a votació al novembre i al gener respectivament. És important la participació de les famílies en aquests claustres, ja que es dóna informació i es voten propostes.

Aprofitem també per animar-vos a formar part d’alguna de les comissions, de l’escola, ja que tot i que nosaltres en som la Junta i coordinem i gestionem, l’AFA és totes les famílies de l’Ocata que fan possible que tot funcioni. Per dubtes o suggeriments, o el que necessiteu, podeu enviar un email a l’adreça ampaceipocata@gmail.com o parlar amb nosaltres, que sempre estem per l’escola recollint nens i nenes o fent activitats vàries.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada