MENU

dijous, 5 de setembre del 2019

PROPOSTA I CALENDARI D'EXTRAESCOLARS 2019-2020

Estimades famílies,
Aquí podeu trobar tota la informació de la proposta d'extraescolars pel curs 2019 - 2020, així com la informació relativa als formularis, calendari de sol·licitud, matrícula i inici de les activitats.

- En aquest enllaç i més a baix d'aquest post pots consultar la graella definitiva d'extraescolars proposades, amb els preus i les entitats que les duran a terme. A darrera hora hem pogut incorporar una extraescolar d'Escola de Natura amb Ursus.

- En aquest enllaç  i també més a baix pots consultar la descripció i els objectius dels extraescolars proposats.

Per decidir la viabilitat de les propostes haureu d’omplir la sol·licitud per les activitats que us interessin i deixar-la, en paper, a la bústia d’extraescolars que trobareu a l’entrada de l'escola, o bé, en format digital, enviar-la a extraescolarsafaocata@gmail.com (Anna). En tots dos casos, la data límit  per presentar la sol·licitud és el dia 20 de setembre a les 17.30h. Podeu descarregar-vos la sol·licitud aquí.

- Per a inscriure’s a Percussió (Ocatrons), cal que feu servir una fitxa diferent que us podeu descarregar aquí i enviar-la a l'email ocatrons@gmail.com.

- 16 i 17 de setembre de 17h a 18:30h hi haurà una mostra de les activitats que oferim, on pares i mares, avis, tiets i qui vulgui, podrà preguntar tots els dubtes i fins i tot, participar d’algun taller o activitat que les diferents entitats prepararan. Consulta en aquest enllaç els horaris i les activitats del tastet.

- A partir del 23 de setembre podreu consultar a l'escola i en aquest bloc la graella definitiva amb les activitats que tiraran endavant en aquest curs 2019-2020 i ja podreu procedir a fer les matrícules pertinents dirigint-vos directament a l’entitat que les gestiona. Les dates per fer les matrícules són del 23 de setembre al 30 de setembre.

- Les activitats començaran el dimarts 1 d'octubre.


PROPOSTA D'EXTRAESCOLARS





DESCRIPCIÓ I OBJECTIUS DE LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada