MENU

dimarts, 24 de setembre del 2019

TALLERS DE FEM SALUT I UNA NOVA PROPOSTA OCATAJOC

Estimades famílies, el curs comença amb moltes ganes de compartir activitats i bones experiències. A més de les activitats extraescolars, aquí teniu les propostes de la Comissió FEM SALUT  i OCATAJOC.






Comissió FEM SALUT

Des d'aquesta comissió es proposa celebrar aquestes tres activitats a cada trimestre:

- Activitats de fruita a les aules amb la participació dels pares. Al primer trimestre faran l’activitat 3r-4t-5è-6è. Al segon li tocarà a infantil. I al tercer trimestre el torn serà per a 1r-2n. L’activitat i el dia concret en què es celebrarà s’anunciaran amb prou antelació. Ens caldran pares/mares voluntaris!

-Tallers de cuina familiars impartits per algun pare/mare de l’escola. D’aquesta manera ens coneixem més tots i fem pinya, tot aprenent un recepta interessant per posar en pràctica a casa amb els nens. Concretarem dia de l’activitat amb antelació. Ens caldran talleristes voluntaris!

-Visites al menjador. Si en teniu ganes, podeu venir a dinar a l’escola, per compartir aquesta estona amb els vostres fills, veure la dinàmica del menjador i tastar el menú. Concretarem dia de l’activitat amb antelació.

També celebrarem, com cada any, cap a la primavera, una bicicletada familiar.

Si voleu més info de les activitats o voleu apuntar-vos com a voluntaris per fer-les, escriviu-nos a: Menjadorceipocata@gmail.com


OCATAJOC

Aquest curs 2019-2020, des de l'AFA Ocata volem impulsar un nou projecte, l'OCATAJOC.

L'objectiu principal d'aquest projecte és tenir jocs de taula en el local de l'AFA que es puguin deixar per un període de temps a les famílies que els demanin (semblant al funcionament de la biblioteca). Amb aquesta iniciativa volem compartir i fer ús de jocs de taula que moltes vegades es queden oblidats als armaris de casa o que s'han fet servir molt poques vegades (jocs que sovint són cars).

Per això us animem a totes les famílies que tingueu jocs de taula en bon estat i que ja no utilitzeu a deixar-los a les caixes que trobareu al vestíbul de l'escola les primeres setmanes de curs (fins els 27 de setembre).

Animeu-vos a participar!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada