MENU

dimarts, 24 de setembre del 2019

GRAELLA DEFINITIVA EXTRAESCOLARS 2019-2020





Ja tenim la graella de les extraescolars que enguany es faran a l’escola Ocata. Com podeu veure, hi ha activitats que havíem proposat que no han sortit, ja que no han arribat al mínim per a poder fer un grup. Les que teniu en negreta són extraescolars que s’obren segur. Les que teniu en verd, estan penjant d’un fil, ja que amb un parell més d’inscripcions, podran tirar endavant. Tant Robòtica com Circ de tarda, i Escacs de migdia, són activitats que gestiona Dinàmic, i, com que ja tenen els vostres emails de la sol·licitud, es posaran en contacte amb vosaltres per a explicar com va el tema. Si havíeu apuntat el vostre fill o filla a una extraescolar que al final no ha tingut sortida, un animem a què valoreu les que han quedat com a una bona opció, ja que en realitat, totes les propostes són molt xules. L’extraescolar de Circ al migdia està tancada a noves inscripcions, ja que amb el nombre de sol·licituds, ha quedat el grup ple. En cas que hi hagués algun canvi, faríem un comunicat a les famílies. Ens estrenem amb Futbol, i també amb Circ i Robòtica de Dinàmic, que van ser tot un èxit en el tastet. Gràcies a Dinàmic per haver-ho fet possible.

Per les classes d’Iniciació a l’Àrab, encara ens haurem d’esperar, però si hi ha algú més interessat, si us plau, envieu un email a extraescolarsafaocata@gmail.com i tant bon punt en sapiguem alguna cosa, us avisarem.

El Català Adults començarà el divendres 18 d’octubre de la mà d’un grupet de mares voluntàries que hi posarem el cor per a fer que les classes siguin amenes i d’un gran aprofitament.

Percussió Adults comença sent gestionada des de l’AFA, a l’espera de noves inscripcions, i es mantenen els grups d’infantil i primària, dijous i divendres respectivament. Us animem a formar part dels Ocatrons, l’ànima de l’escola i el vincle més divertit entre l’Ocata i el poble. Gràcies Ari per tota la feina que has fet i que fas per a què tot vagi rodat!

Sentim molt que finalment no hagin sortit les activitats de Danses del món, Guitarra I Bàsquet, Multiesports II, Zumba, Pilates ni Futbol i Bàsquet Adults, i també el fet que no hi ha hagut tot el judo que us proposàvem en un principi; les sol·licituds no han arribat al mínim per a poder obrir tots els grups. Tampoc amb les activitats del migdia de Psicomotricitat ni Intel·ligència emocional, i agraïm la dedicació i devoció que ens ha mostrat la Roser en el desenvolupament del projecte.

Teatre es manté amb tots els grups i a més, tenim la bona notícia d’obrir-ne un per a Adults els dimecres al vespre. També agrair a L’Eva aquesta empenta i el treball per a fer-ho possible.

Ens estrenem amb Capoeira, així com amb Moviment per Adults, del Miguel, que veient com va anar el Tastet, sabem que seran tot un èxit. Gràcies per apostar per l’Ocata amb aquest doble projecte.
Per últim, donar la benvinguda a URSUS i la seva Escola natura, una extraescolar diferent que encanta als més petits i als més grans, i que sabem que tindrà molta continuïtat a l’Ocata.

Per a formalitzar les matrícules, cada entitat es posarà en contacte amb vosaltres via email a l’adreça electrònica que vau facilitar a la sol·licitud. Si algú no va fer la sol·licitud, però es vol matricular a alguna extraescolar, sols ha d’enviar un email a l’entitat que ho gestiona, donant les seves dades i explicant quina és l’activitat que vol fer. Recordeu que ara ja sols us podeu apuntar a les que han quedat a la graella definitiva.

Aquí us facilitem el recull d’adreces electròniques en cas que les hàgiu de necessitar. Cada persona o entitat indicada, és la responsable de les activitats que ofereix. Podeu contactar amb ell o ella a l’adreça de correu electrònic que teniu a continuació.

MIGUEL LUNA: milunaruiz@hotmail.com
EVA DE LUIS: mesqteatre@gmail.com
PERCUSSIÓ - OCATRONS: ocatrons@gmail.com

QUE TINGUEM TOTS I TOTES MOLT BON CURS!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada